Storköksmaskiner behöver snabb service

I restaurangen eller storköket måste spisen, ugnen och stekhällen repareras blixtsnabbt om något går sönder. Håll alla dina köksmaskiner i topptrim och anlita ett bra serviceföretag.

Allt från skärmaskiner och blandare till stekhällar och kylskåp måste fungera varje dag i storköket. Gästerna kommer och äter, och maten måste vara av bästa kvalitet. Det är ett stort slitage på alla köksmaskinerna. Om något i utrustningen går sönder, måste du ha kontakt med en firma för service av storköksmaskiner.

De kan reparera på plats, eller så skickar du in en del för service. Då är det viktigt för din verksamhet att du väljer ett företag som ställer upp snabbt för dig, för gästerna i restaurangen eller pizzerian kan inte vänta, Det är också ett företag som hjälper dig när du snabbt behöver köpa in begagnade restaurangmaskiner.

Maskiner för både kyla och värme

Kylskåpet är väl något av det viktigaste i ett kök för att man ska kunna hålla maten fräsch. Men även färdigmat som ligger i diskarna för kunder att välja bland måste presenteras på ett aptitligt och livsmedelssäkert sätt. Frysar, kyldiskar, konditoridiskar och allt vad du kan tänkas behöva kan du köpa nytt eller begagnat.

Stekhällar och spisar, ugnar av olika slag, allt detta kan du också få hjälp med att få tag i.Ett professionellt serviceföretag har maskiner för alla möjliga olika ändamål inom storkök. Det beror på bransch vad just du vill ha. Pizzaugnar, hackmaskiner, blandare och mycket annat finns att välja bland, och du kan dessutom alltid förvänta dig snabb service.

19 Jan 2021Sista numret i butik 28 dec

Senaste numret. NYSTART • LUNCHLÅDOR • KNYTISFEST

läs mer

Kontakta oss!

Här hittar du mailadresser till oss som jobbar på LagaLätt. För prenärenden vänligen kontakta kundtjänst.

läs mer