När du vill kunna bjuda in många gäster

Funderar du på att arrangera en trevlig fest, men bor alldeles för trångbott för att kunna bjuda alla som du önskar? Då kan det vara en bra idé att hyra en lokal som är stor nog för att kunna bjuda alla som du önskar. Vill man komma ut och nära naturen och bor i storstaden, behöver man förlägga festen ute  när natur och vattendrag. Vackra sommardagar passar det bra att ha bröllop så att brudparet och gästerna kan promenera i gröngräset mellan rätterna, eller i en paus i festen. 

Håll bröllopsfesten på Haga Forum

Är det en varm sommarkväll vill man kunna komma ut och kunna umgås utomhus. Har man ett band, eller dans efter maten och under festen vill man inte ha festlokalen för nära andra boende, utan vill kunna hålla festen in på småtimmarna. Bor man i Stockholm är det möjligt att hyra Haga Forum, som ligger intill Brunnsviken i Solna och som är nära naturen och naturskön miljö. 

Håller man bröllopsfesten där, kan man få en trerättersmiddag. Har man fler bröllopsgäster än 100 ingår hyran i priset. Då kan man beställa nordisk husmanskost. Antingen kan man be att få en trerätters middag, eller en buffé.  Vill man ha dans efter middagen med ett band som spelar, eller en DJ, har företaget som driver Haga Forum kontakter som de kan förmedla. Vill man när man väl dansat sig varm och svettig, ha en nattvickning med varm korv. Sedan är det bara att fortsätta festen in på småtimmarna.

Historien bakom Haga Forum

Haga Forum byggdes ursprungligen som en flyplatsterminal till Arlanda 1963 och var då ett nav för flygbussarna till och från Arlanda. Lokalen lade ner sin busstrafik 2000 och efter det renoverade man stället till den festlokal som den är idag. Det går utmärkt att besöka den på helgerna, och äta helgbrunsch lördag eller söndagar. Det går också utmärkt att hyra Haga Forum även för andra slags fester. Vill man fira sin födelsedag och ha nära till naturen är Haga Forum perfekt för den sortens fest. Vill man ha en företagsfest där vår man personal som serverar, en garderob, musikutrustning, wifi i hela lokalen, ett dansgolv – och det bästa är att man slipper städa efteråt. Det finns även dryckespaket som anpassas till maten som beställts.

Även under vintern är Haga Forum ett festligt ställe som passar alla slags fester. Då tänder personalen eldstaden inne i matsalen som sprakar hemtrevligt. Läs mer här om hur du kan boka lokalen Haga Forum.

23 Apr 2018Sista numret i butik 28 dec

Senaste numret. NYSTART • LUNCHLÅDOR • KNYTISFEST

läs mer

Kontakta oss!

Här hittar du mailadresser till oss som jobbar på LagaLätt. För prenärenden vänligen kontakta kundtjänst.

läs mer