När du ska ha event i Stockholm

Ska du ha event i Stockholm? När det kommer till event och du ska bjuda många människor till ett och samma ställe och ni ska göra saker tillsammans och bilda team, blir alla hungriga efter ett tag. Är man då utomhus kan man vilja kunna fortsätta vara det och ändå äta så att man blir mätt. Då är en foodtruck ett bra alternativ som löser de praktiska problemen med att utfodra mågna människor och dessutom med god mat som alla gillar. Just till event är en foodtruck bland det bästa som man kan bjdua på. Säg att du gilalr mexikansk mat och det bästa som du kan tänka dig är buttitos. Sitter människor utomhus så är jsut burritos ett utmärkt sätt att äta utomhus. Man behöver inga bestick, knappt någon tallrik, utan det räcker med två fria händer.

Alla vill vistas utomhus

När man ska ordna med event är det utomhus som alal vill vara. När solen äntligen letar sig fram till våra norldiga breddar, och stannar här, vill vi ta vara på alla tillfällen som vi bara kan få och vistas ute. Då är det bra att passa på att se till att ordna med eventet utomhus när man ska ha ett event. Vad kan man ordna med som passar att göra utmohus, säg i Stockholm? I Stockholm finns det många bra saker som man kan göra för personalen på till exempel ett företag. Vad kan man göra som passar de flesta?

För dem som inte är sportiga

Har man personal som inte är sportiga är det bra att vara utomhus och göra lit emer stillsamma aktiviteter. Man kan spela krocket och dela upp personalen i flera olika lag. Är det en aktivitet för flera hundra personer, behöver man hyra en plats där alla får plats, eller vara utomhus på någon läger- eller aktivitetsgård. Man kan ha olika aktiviteter för alla som är teambildande. Till exempel kan man ha en stor fallskärm som man tillsammans ska antingen få att lyfta, eller bära, se till så den inte ramlar i marken och så vidare.

För de sportiga typerna

För dem som är sportiga kan man arrangera olika tävlingar, såsom frisbee-golf. Då spelar man mot varandra. Man kan även delta i maratonlopp, stafettlopp eller någon annan löpartävling. Man kan även ha en bootcamp med dem som är duktiga på att träna. Även för dem som vill arrangera sportiga event i Stockholm är det bra att ordna med en foodtruck event i Stockholm. Lycka till!

18 Apr 2019Sista numret i butik 28 dec

Senaste numret. NYSTART • LUNCHLÅDOR • KNYTISFEST

läs mer

Kontakta oss!

Här hittar du mailadresser till oss som jobbar på LagaLätt. För prenärenden vänligen kontakta kundtjänst.

läs mer