När du letar festlokal

När man ska anordna en fest är festlokalen mycket viktiig för att det ska bli lyckat. Man måste såklart veta hur många som kommer på festen för att veta vilken sorts lokal man ska välja. Miljön är avgörande för hur festdeltagarna ska ha för känslor på festen. Man vill ha en stimulerande miljö för alla sinnen för att åstakomma ett oförglömligt minne för alla inblandnade.

Ska festlokalen ha citypuls eller ska det vara lantligt med härlig natur? Ska festen ha något tema för att känna delaktighet eller ska man anorda aktiviteter och lekar? Är det ett stort eller litet sällskap? Ska festen vara på vintern eller sommaren? Det är många frågor som måste besvaras.

Leta inspiration

Ett bra tips är att fråga vänner och bekanta om råd och erfarenheter. Man kan också leta lokal på internet och jämföra. Det finns också företag som är specialiserade på uthyrning av festlokaler. Det finns massor med alternativ. Det bara fantasin och budget som sätter gränsen. Det är ett måste med någon form av underhållning på festen.

Företagsevent

Vardagen idag är fylld med måsten, krav och stress på arbetet och hemma. Många lider av stressen och att tiden inte tycks räcka till. Det är viktigt att lämna allt och ha roligt ibland. 

Man längtar efter att komma bort med kollegorna och lämna arbetet ett tag. För att sedan komma hem med nya krafter och ny motivation. Att se nya sidor av sina kollegor och roa sig är mycket viktigt på sammanhållningen på ett företag.

Att se chefen avslappnad och glad kan göra underverk lång tid efter festen. Glada av avslappnade medarbetare gör helt enkelt ett bättre arbete. 

Lägg festen på en båt!

Ett populärt grepp är att förlägga festen eller konferensen på en båt. Det blir garanterat en minnevärd kväll. Närheten till vattnet ger en avslappande effekt och ökar kreativiteten och skapar ett avstånd till den grå vardagen. Många båtar som har denna möjlighet kan skräddarsy upplevelsen uti från behov och krav. För företaget kan det gå att även ha en konferensdel i båten. Vid bra väder kan gästerna bada i någon mysig badvik eller lägga till på någon ö för en promenad eller picknick. 

Om du söker något unikt kanske du ska fundera på att lägga festen till sjöss? Läs mer om härliga båten m/s Molly där du kan välja på att ligga vid kaj eller ta en fantastisk båttur i Stockholms skärgård här: www.festlokalmsmolly.se.

19 Mar 2019Sista numret i butik 28 dec

Senaste numret. NYSTART • LUNCHLÅDOR • KNYTISFEST

läs mer

Kontakta oss!

Här hittar du mailadresser till oss som jobbar på LagaLätt. För prenärenden vänligen kontakta kundtjänst.

läs mer