Hög tid för nytt kassasystem i restaurangen

Med moderna tider följer moderna kassasystem för restaurang. System som minskar stressen och gör att beställningar och betalningar blir snabbare och säkrare.

Visst tycker de flesta att det är trevligt att gå på restaurang då och då. Det kan man göra som en liten lyx i vardagen eller när man har något att fira. Fast det finns alltid vissa moment som kan vara irriterande och göra att upplevelsen inte blir riktigt så där bra som man hade önskat sig.

Ofta handlar det om tid. Även om man kanske inte har direkt bråttom när man går på restaurang så gör den puls som folk lever med idag att man upplever det negativt när det tar tid. Det tar tid att få beställa och det tar tid att få personalens uppmärksamhet om man vill ha mer dricka eller när det är dags att betala.

Digitaliserat kassasystem

På andra sidan luckan är det inte heller problemfritt. Det gäller att hålla koll på bongarna och få fram rätt mat i rätt tid. Det system som sedan länge råder i restaurangkök är långt ifrån det mest effektiva man kan tänka sig.

Men det behöver inte vara så här. Digitaliseringen har nått in i restaurangvärlden. Men ett smart och smidigt kassasystem för restaurang kan man förbättra kommunikationen mellan gäster och personal. Det blir mindre fel och mera tidseffektivt. Pappersbongarnas tid är slut. Gästerna beställer och betalar via mobilen. Ett sådant system borde vara självklart att införa i vår moderna tid.

5 Feb 2023Sista numret i butik 28 dec

Senaste numret. NYSTART • LUNCHLÅDOR • KNYTISFEST

läs mer

Kontakta oss!

Här hittar du mailadresser till oss som jobbar på LagaLätt. För prenärenden vänligen kontakta kundtjänst.

läs mer