God mat utan egen matlagning

Att laga mat är roligt! Sedan är det ju detta med tiden. Inte alla dagar hinner man ägna sig åt detta nöje. Ibland är det omöjligt, när en större mängd personer ska äta. Tur att det finns hjälp.

Att laga mat är ett underskattat nöje. Inte konstigt, i och med att vi oftast behöver ägna oss åt saken under tidspress och med diverse underliga krav på smak och innehåll av familjemedlemmar. När matlagning är som bäst har vi alla ingredienser hemma och gott om tid. Det händer inte ofta. Matlagning på en helt annan nivå handlar det om när det handlar om event. Ta allt från familjetillställningar till festivaler. Då talar vi om en stor mängd personer som vill ha god mat snabbt och enkelt. Vid till exempel ett bröllop har vi antagligen koll på allergier och annat. Rör det ett publikt event väljer de närvarande den mat de föredrar men vi behöver fortfarande hålla koll på vad den innehåller.

Foodtruck som matidé

Att anlita och hyra foodtruck i Stockholm är en riktigt smart idé. Här kan vi verkligen tala om att frigöra resurser för annat när det gäller privata tillställningar. Och vid större event finns inget bättre val. Här kan vi servera ett stort antal personer god, vällagad och snabb mat under en längre period. Det är enkelt att hitta rätt med en foodtruck som specialiserat sig på vegetariska och veganska rätter. Alla kan äta veganskt och vegetariskt medan en växande skara människor är tveksamma till alternativ som innefattar kött eller fisk. När man väljer detta enkla alternativ kan de allra flesta hitta sina favoriter och samtidigt äta sunt - och gott. Alla älskar falafel och halloumi och när man därutöver kan finna ett antal andra alternativ som är gröna och djurfria är lyckan fulländad.

Gör det enkelt och gör det rätt

Mat är viktigt och mat är det som håller igång våra kroppar. När du står som arrangör behöver du räkna in matåtgång och tänka på att tillhandahålla en varierad meny med goda rätter. Ingen ska behöva lämna festen besviken och hungrig. Det är en festarrangörs värsta mardröm med ledsna, hungriga och missbelåtna gäster. Catering med foodtruck löser ett stort problem och bidrar till att evenemanget blir lyckat. Du slipper planera och stå i köket innan festen. Du slipper stå och servera och se till så att alla får mat. Och kanske det allra bästa - du slipper diska efteråt!

8 Sep 2020Sista numret i butik 28 dec

Senaste numret. NYSTART • LUNCHLÅDOR • KNYTISFEST

läs mer

Kontakta oss!

Här hittar du mailadresser till oss som jobbar på LagaLätt. För prenärenden vänligen kontakta kundtjänst.

läs mer