En rolig tillställning på bästa sätt

Att fixa en tillställning är inga större problem egentligen, tills man kommer till maten. Att slippa fixa den själv är en befrielse för många, så anlita en välrenommerad cateringfirma!

När man planerar ett event eller en tillställning så sprudlar det oftast av idéer på vad man vill göra. Ibland finns det ganska fasta ramar som exempelvis vid ett bröllop, även om man gör precis på sitt eget sätt. Andra gånger kanske man planerar ett ”rött” event för att det är roligt, och försöker komma på så många röda detaljer som möjligt. Kanske måste alla ha röda kläder på sig. Röda äpplen och röda ljus som dekoration. Jordgubbar! Massor av hjärtan, röda ballonger och kanske en tomte i ett hörn? Idéerna flödar, men så var det ju det där med maten, och vem skall diska efteråt? Plötsligt känns det som att eventet falnar lite grand.

Ta hjälp när det behövs

Lugn, det finns hjälp att få! Istället för att stå där med all mat och disk så kan du kontakta en cateringfirma. Cateringfirmor kan fixa allt från en fika för ett litet sällskap till mat för större fester. En bra cateringfirma fixar allt – till och med porslin och serveringspersonal. Cateringfirman ser också till att maten inte tar slut och att alla får äta sig mätta på festen. Då kan man som arrangör bara luta sig tillbaka och njuta av festen och gästerna. När det gäller catering på Södermalm så finns det många bra alternativ. Givetvis kan cateringen levereras över hela Storstockholm mot en mindre avgift.

Cateringfirman kan ge bra tips och tankar

När man planerar ett event är det bra att ringa cateringfirman och föra en dialog med dem. Finns det ett speciellt rådande tema kan de hjälpa till att titta i sina menyer och få maten att stämma överens med festen. Om inte annat kan cateringfirman komma med bra tips och tankar om vad som skulle passa med temat. Ibland är det som festarrangör lätt att snöa in på detaljer och inte se helheten. Ett annat moment med maten som är skönt att slippa är att komma ihåg alla matallergier. Cateringfirmor har lång erfarenhet av matallergier. Självklart vill man att alla deltagare ska få äta god mat utan att behöva fundera på vad de kan äta eller inte. När maten är beställd och klar och lokalen är bokad är det bara att skicka ut inbjudan till gästerna. Let the party begin!

23 Sep 2020Sista numret i butik 28 dec

Senaste numret. NYSTART • LUNCHLÅDOR • KNYTISFEST

läs mer

Kontakta oss!

Här hittar du mailadresser till oss som jobbar på LagaLätt. För prenärenden vänligen kontakta kundtjänst.

läs mer