Drömmen om det stora köket

Det är en speciell känsla när man kommer in i ett restaurangkök. Alla stora och glänsande ytor kan göra att även den minst matlagningskunniga blir sugen på att börja tillaga något extra gott.

Ett kök med plats för rejäla arbetsytor är något som de flesta drömmer om. I och med den nya öppna planlösningen har köket fått ta extra mycket plats. Man kan också välja att göra ett barkök där det blir ytterligare ytor till preparering av maten. Men för många så är det en dröm att få ett kök som är så pass stort att det hamnar i samma klass som ett restaurangkök. Tittar man igenom annonser för bostäder till salu så kan man också se att det ordet är ett tungt säljande argument.

Plats till förberedelser

Kök i en bostad och ett restaurangkök har oftast storleken som en stor skillnad. Men det är inte det enda. I ett restaurangkök är alla ytor mycket lätta att rengöra till skillnad mot i vanliga kök hemma. Man använder sig av öppna ytor och material på bänkar, golv, hyllor och skåp som gör att det går att spola av allt med vatten. Hela köket är också uppbyggt för att man ska kunna ha plats för både förberedelser och för att kunna ställa ifrån sig det man tar ut från ugnen eller tar av spisen. Och det utan att behöva använda underlägg eller ha köksbordet till hjälp. Restaurangutrustning är helt enkelt mer användarvänligt och skapad för en enklare matlagning.

21 Nov 2020Sista numret i butik 28 dec

Senaste numret. NYSTART • LUNCHLÅDOR • KNYTISFEST

läs mer

Kontakta oss!

Här hittar du mailadresser till oss som jobbar på LagaLätt. För prenärenden vänligen kontakta kundtjänst.

läs mer