Coolsculpting ger den sista finishen

Visst börjar det brännas nu? Sommaren står för dörren och vi kan redan nu titta ut och se hur träden grönskar, hur rabatter börjar blomma och hur himlen ser allt blåare ut för var dag som passerar. En evighetslång vinter har äntligen lyft på hatten, tackat för sig och försvunnit. Välkommet, så klart. Men också stressande för många.

Det är nu kläderna man använder ska vara av det lättare slaget och därmed också bli lite mer avslöjande för hur man egentligen ser ut. Många använder vintern som en period där man tränar upp sig och kommer i form inför sommaren. Man vill kunna gå i shorts eller bikini utan att skämmas. En träning som kombineras med bättre kost och som ska ge effekten att de överflödiga kilon som finns ska försvinna. Det är tanken, men rent praktiskt så ser det hela lite mer annorlunda ut.

För många så gäller devisen om att det finns en dag imorgon också. Det innebär att man skjuter träningen framför sig och aldrig riktigt kommer till skott; detsamma gäller kosten. Man vill äta bättre och nyttigare - men det går att påbörja under följande dag; idag kan man gott unna sig en pizza då det är så kallt ute. Det känns bekant, eller hur? Plötsligt står man där under en varm vårdag och inser att tiden har gått för fort och att man måste agera direkt för att ha en sportslig chans att komma i form.

Det går, det lovar vi - men du kanske får vara beredd på att slita hårt och dels också att överväga lite oortodoxa metoder. En av dessa - och som vi rekommenderar - handlar om coolsculpting. Coolsculpting är en ny metod som används i syfte att bli av med fett - men det handlar inte om någon fettsugning i ordets rätta bemärkelse och det innebär inte någon ingrepp där du blir sövd. Vi väljer att se coolsculpting mer som ett komplement - en sista finslipning! - till träning och hälsosam kost.

Så fungerar coolsculpting

Om man ska beskriva coolsculpting på ett lättbegripligt sätt så innebär det att man fryser ner fettceller som samlats på ett specifikt ställe på kroppen - exempelvis kring midjan - och att man därefter använder vakuum för att suga upp och avlägsna fettdepåerna.

På det stora hela så handlar det snarare om att ta bort fett och göra en kropp fastare än om någonting annat. Man ska inte se coolsculpting som en metod att minska vikten. Det är det inte.

Fördelar med coolsculpting

Det finns väldigt stora fördelar med den här behandlingen. Vi väljer att peka på de tre största:

  • God effekt till minimal ansträngning: En behandling med coolsculpting tar ungefär mellan e och tre timmar. Effekten syns redan efter några veckor - oavsett var på kroppen den utförts. I och med att man det vare sig är smärtsamt eller att man behöver sövas med narkos så är coolsculpting ett bra alternativ jämfört med liknande behandlingar i syfte att reducera fett.
  • Ingen sjukskrivning: Efter behandlingen så kan du återgår direkt till arbetet. Och: ingen kommer att ana någonting (det är också en fördel sett till att många kan uppleva viss skam av att söka professionell hjälp i syfte att se bättre ut). Andra ingrepp kräver ofta en viss - ibland lång - konvalescenstid.
  • Träning och kost: Ditt aktiva liv kan fortsätta precis som vanligt; du kan springa, promenera, styrketräna eller delta vid olika klasser på ditt gym. Dessutom behöver du inte tänka på din kost sett till att vissa livsmedel ska undvikas medan andra ska intas med ett stort överflöd. Du kan leva precis som vanligt.

Besök https://www.coolsculptings.se för mer information.

8 Aug 2018Sista numret i butik 28 dec

Senaste numret. NYSTART • LUNCHLÅDOR • KNYTISFEST

läs mer

Kontakta oss!

Här hittar du mailadresser till oss som jobbar på LagaLätt. För prenärenden vänligen kontakta kundtjänst.

läs mer