Catering för varje fest och tillställning

Att Sverige börjat närma sig USA gällande service är en sak som blir extra påtaglig då det kommer till mat. Man kan numera få mat hemkörd från en restaurang och detta utan att man betalar något extra för utkörningskostnaden. En bekvämlighet som har sitt ursprung i det stora landet i väst och något som vi ska vara väldigt tacksamma över.

Ibland vill man inte laga mat, eller hur? Detta oavsett också om man är ensam med sin familj eller om man står inför att laga- och servera mat till ett större sällskap.

Beställ catering

Något som leder oss till nästa punkt – catering. Just catering har funnits i Sverige under en lång period, men den har aldrig varit så bra som den i dagsläget är och detta speciellt om man har turen att bo i en större stad där Stockholm får vara det tydligaste exemplet på vilka enorma steg som cateringbranschen tagit under senare år.

Förr om åren så var catering förknippat med tråkig mat, dålig service och där man såg arrangören som lite lat som inte ordnade detta på egen hand. Numera så är dock catering något som passar vid alla tillfällen och detta då man helt kan välja och vraka efter vilken typ av mat, service och övriga tillägg som man vill ha. Vill du exempelvis i Stockholm arrangera en större fest där du vill sätta lite orientalisk prägel eller vill du kanske bara ordna en enklare middag för dina närmaste vänner så är det inga problem – catering finns i alla former och för alla smaker.

Om vi nedan räknar upp några ytterligare fördelar som finns i att välja detta alternativ för en fest så kanske detta skapar ytterligare förståelse till varför man bör överväga detta som arrangör.

Därför ska du beställa catering

Att kunna se hur skickliga yrkesmän- och kvinnor bistår en vid en middag är något som skapar exakt ett lugn och den trygghet som man så väl behöver då man ska anordna en fest eller en mindre tillställning.

Mat och dryck. Man brukar i Stockholm även kunna få hjälp att välja en lämplig dryck till den mat som man beställt. Det vill säga; företaget man anlitar för catering vet vilken typ av vin som passar maten. Perfekt för många då drycken är en detalj som är viktigare än vad man tror.

Val av lokal. Många cateringföretag i Stockholm har speciella avtal med uthyrare av lokaler – både stora- och små sådana – och det här gör att man till en billig peng kan anordna sin fest exakt efter den storlek man vill ha.

Musiken är viktig på en fest och utrustningen som denna spelas i är ännu viktigare. Det fina är att man numera vid catering även kan få sådan inkluderad i priset; i vissa fall kan det i Stockholm till och med ingå en DJ som helt sköter musiken till festen.

Disk och tvätt. Att tvingas diska och tvätta exempelvis smutsiga dukar kan vara det värsta som kommer med en fest och detta då man som arrangör på grund av detta tvingas till långa uppehåll från gemenskapen för att sköta dessa moment. Detta är något som man helt slipper genom att använda sig av catering i Stockholm och man kan istället helt fokusera på det viktiga – att umgås med sina vänner och sina bekanta.

29 Jun 2017Sista numret i butik 28 dec

Senaste numret. NYSTART • LUNCHLÅDOR • KNYTISFEST

läs mer

Kontakta oss!

Här hittar du mailadresser till oss som jobbar på LagaLätt. För prenärenden vänligen kontakta kundtjänst.

läs mer