Bästa festen med catering i Växjö

Genom att använda sig av catering i Växjö slipper får man riktigt god mat och slipper att själv stå svettig och inpyrd med matos när man välkomnar gästerna.

På fester i Småland är det viktigt med mycket mat och god mat. Tänk bara på det stora tabberaset där fattighjonen fick äta julbord hos Emil i Lönneberga. Det ligger nog i folksjälen här att ta för sig väl och njuta av mat när den står till buds. Särskilt som det förr i tiden kunde vara knapert med maten under vissa delar av året.

Till jul står det säkert fortfarande fläskkorv, sylta och ostkaka på de småländska borden. På fester vid andra tillfällen under året finns det numera ett mycket större utbud att välja på. Den som beställer catering i Växjö kan till exempel få cajunbakad lax eller quinoasallad med falafel av sötpotatis. Läckra och fräscha efterrätter står också till buds i stället för mäktig ostkaka.

Allergier är inget problem vid catering

Det finns massvis av annat att välja mellan hos cateringfirman. Man kan få hela, färdiga festmenyer om man vill göra det riktigt enkelt för sig. Annars kan man själv plocka ihop de rätter man vill ha. Om det finns de som har särskilda önskemål, beroende på allergier eller annat, så ordnas även specialmaten utan problem.

Ja, den som planerar för en större fest i Växjö gör verkligen rätt i att beställa catering. Då kan man själv fokusera på festens andra delar, som ofta går att förbereda. När de första gästerna anländer står man på trappan nyduschad och fräsch istället för svettig och inpyrd med matos.

10 Jul 2022Sista numret i butik 28 dec

Senaste numret. NYSTART • LUNCHLÅDOR • KNYTISFEST

läs mer

Kontakta oss!

Här hittar du mailadresser till oss som jobbar på LagaLätt. För prenärenden vänligen kontakta kundtjänst.

läs mer